Tomaatti-vuohenjuustokeitto

Kuori sipulit sekä porkkanat ja kuutioi ne. Kuullota kasviksia kattilassa öljyssä.

Lisää jeera ja jatka paistamista muutama minuutti.

Kaada joukkoon paseeratut tomaatit (2 prk) ja lisää liemikuutio sekä vesi.

Anna porista keskilämmöllä noin 15 minuuttia.

Mausta keitto suolalla, rouhitulla pippurilla ja sokerilla.

Soseuta soppa sauvasekoittimella sileäksi.

Murustele vuohenjuusto sattumiksi tai soseuta mukaan.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 309 grammaa

Emminkainen
AineksetMääräEnergiaPHRK
Porkkana 9g3.1kcal0.1g0.5g0g0.2g
Sipuli 4.6g1.4kcal0.1g0.2g0g0.1g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g0.3g0.3kcal0g0g0g0g
Juustokumina jeera (), annos 6g0.4g1.5kcal0.1g0.2g0.1g0g
Tomaattimurska, Pirkka, 500g83g29kcal1.3g5.8g0.1g1.2g
Vesi, vesijohtovesi 42g0kcal0g0g0g0g
Kanaliemikuutio, sisältää vehnää 0.9g3kcal0.1g0.1g0.2g0g
Suola, annos 3g0.4g0kcal0g0g0g0g
Mustapippuri 0.4g1.2kcal0g0.2g0g0.1g
Sokeri 0.4g1.7kcal0g0.4g0g0g
Chavroux chevre (Fromarsac), annos 30g13g21kcal1.1g0.5g1.8g0g
Oregano, kuivattu 0g0.1kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana309g125kcal5.6g15.8g4.4g3.2g
Valittu annoskoko154g63kcal2.8g7.9g2.2g1.6g
Annoskoko puolitettuna77g31kcal1.4g4g1.1g0.8g
Arvot/100g100g41kcal1.8g5.1g1.4g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=325219