Suklaarusina-kaurakeksit

Sekoita kuivat aineet sulatettuun rasvaan ja rahkaan ohjeen järjestyksessä.

Sekoita maitoon 1 tl soodaa ja lisää lopuksi taikinaan.

Maustaa voit taikinaa oman mielen mukaan vaniljalla, kanelilla, mintulla tai käyttää esim.

kuivattuja marjoja jne.
Lusikoi pellille pieniä nokareita ja painele ne tasaisiksi.

Paista 200 asteessa n. 10 min.
Lisänä toimii erinomaisesti maustamaton tuorejuustonokare!

Reseptistä tulee n. 50 annosta ja yksi annos painaa n. 12 grammaa

Uulpu
AineksetMääräEnergiaPHRK
Pehmeä rasvaton maitorahka 0,3% (Valio), annos 250g25g15kcal2.5g1.1g0.1g0g
Margariini, flora kevyt 40 6.3g24kcal0g0.3g2.5g0g
Sokeri 21g86kcal0g21.2g0g0g
Suklaarusina (Panda), annos 100g20g87kcal1g13.2g3.2g0g
Vehnäjauho puolikarkea 16g56kcal1.7g11.4g0.2g0.6g
Kaurahiutale 45g168kcal6.5g25.6g3.3g4.5g
Maito, rasvaton (Valio) 200ml yksi lasillinen19g6.2kcal0.6g0.9g0g0g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g2g8kcal0g2g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana309g900kcal24.6g151.4g18.6g10.2g
Valittu annoskoko155g450kcal12.3g75.7g9.3g5.1g
Annoskoko puolitettuna77g225kcal6.2g37.9g4.7g2.6g
Arvot/100g100g291kcal8g49g6g3.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=337333