Hirvi lanttupedillä

Paistetaan pannussa voissa hirven paistia isoiksi filepaloiksi leikattuna.

Paistetaan sipuli.

Leikataan lanttu pieniksi kuutioiksi.

Laitetaan uunivuokaan pohjalle lanttukuutiot, päälle paistetut paistin kappaleet ja sipuli, niitten päälle pekoni kuori.

Sekoitetaan kastike ainekset, eli kerma, sinappijauhe, suola, riistamauste ja pippuri maun mukaan ja kaadetaan kastike uunivuokaan ja uuniin 150 astetta ja annetaan kypsyä hitaasti 2 ja puol - kolme tuntii.

Reseptistä tulee n. 7 annosta ja yksi annos painaa n. 206 grammaa

Punahattu60
AineksetMääräEnergiaPHRK
Hirvenliha 54g60kcal11.3g0g1.6g0g
Lanttu 32g9kcal0.3g1.5g0.1g0.6g
Sipuli 7.5g2.3kcal0.1g0.4g0g0.1g
Valkosipuli 2.1g2.3kcal0.2g0.3g0g0g
Pekoni, filee, rasvaa 18 g 15g34kcal2.4g0.1g2.7g0g
Ruokakerma, laktoositon 15 %, Valio (2 dl)43g69kcal1.2g1.2g6.4g0g
Sinappi 1.1g1.4kcal0g0.2g0.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana309g357kcal31g7.4g21.8g1.4g
Valittu annoskoko154g178kcal15.5g3.7g10.9g0.7g
Annoskoko puolitettuna77g89kcal7.8g1.9g5.5g0.4g
Arvot/100g100g116kcal10g2.4g7.1g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=383085