Possupata

Kiehauta litra vettä johon lisäät 2 kasvisliemi kuutiota, siihen tomaattipyre.

Kuori ja pilko kasvikset vuokaan, ruskista possun suikaleet ja heitä sekaan.

Kaada kasvisliemi vuokaan niin että kasvikset peittyvät, mausta mielesi mukaan :)

Uunissa 200 asteessa 30 min, laske lämpötila 150 asteeseen ja anna olla vielä pari tuntia.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 495 grammaa

Missix
AineksetMääräEnergiaPHRK
Bataatti, kuorittu 26g21kcal0.4g4.4g0g0.8g
Porsaan kinkkusuikale, marinoitu HK21g35kcal3.1g0.5g2.3g0g
Peruna, keskikokoinen 60g9g5.6kcal0.1g1.2g0g0.1g
Paprika vihreä 5.2g1.1kcal0g0.1g0g0.1g
Omena, keskikokoinen 200g10g3.5kcal0g0.7g0g0.2g
Kasvisliemikuutio 1.1g3.5kcal0.1g0.2g0.3g0g
Vesi52g0kcal0g0g0g0g
Tomaattipyree (Rainbow), annos 70g3.6g2.7kcal0.2g0.5g0g0g
Kesäkurpitsa26g4.4kcal0.1g0.7g0.2g0.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana309g155kcal8g16.6g5.6g2.8g
Valittu annoskoko155g77kcal4g8.3g2.8g1.4g
Annoskoko puolitettuna77g39kcal2g4.2g1.4g0.7g
Arvot/100g100g50kcal2.6g5.4g1.8g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=399564