Jauhelihakeitto katkaravuilla+pekonilla

400g jauhelihaa
valkosipulijauhetta
chilijauhetta

200g katkarapuja
100g pekonia

vettä
mustapippuria
1,5 tl timjami

Ruskista jauheliha pannulla ja lisää ruskistamisen loppuvaiheessa sekaan
valkosipulijauhetta sekä chiliä.

Kaada ruskistettu jauheliha kattilaan.

Paista 100g pekonia ja lisää jauhelihan seuraan.

Lisää sekaan 200g katkarapuja, vettä, timjamia ja mustapippuria.

Keitä n. 20 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 177 grammaa

Tekno
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha kevyt (Atria), annos 100g87g149kcal16.6g0g8.7g0g
Valkosipulijauhe, annos 3g0.7g2.3kcal0.1g0.5g0g0g
Katkarapu 44g30kcal6.3g0g0.5g0g
Pekoni, paistettu 22g113kcal3.6g0g11.1g0g
Mustapippuri 0.4g1.2kcal0g0.2g0g0.1g
Timjami 0.2g0.5kcal0g0g0g0.1g
Chili mausteseos, Old El Paso0.7g1.8kcal0.1g0.3g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana310g594kcal53.4g2g40.6g0.4g
Valittu annoskoko155g297kcal26.7g1g20.3g0.2g
Annoskoko puolitettuna78g148kcal13.4g0.5g10.2g0.1g
Arvot/100g100g192kcal17.2g0.6g13.1g0.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=197313