Mansikka raparperipiirakka

Sekoita huoneenlämpöinen voi, kananmuna, sokeri, kaurahiutaleet, vehnäjauhot ja leivinjauhe keskenään.

Taputtele 28 cm pyöreään vuokaan.

Leivitä päälle raparperit ja mansikat.

Sekoita kananmuna, sokeri, vaniljasokeri ja kermaviili keskenään ja levitä piirakan päälle.

Paista 200 asteessa n 30 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 1239 grammaa

Pakkasukko
AineksetMääräEnergiaPHRK
Voi, 1 tl, 5 g13g91kcal0.1g0.1g10g0g
Kananmuna kuoreton 6.9g10kcal0.9g0g0.7g0g
Sokeri 11g43kcal0g10.6g0g0g
Kaurahiutale 10g37kcal1.4g5.7g0.7g1g
Vehnäjauho puolikarkea 16g56kcal1.7g11.4g0.2g0.6g
Leivinjauhe 1.2g2.2kcal0.1g0.5g0g0g
Raparperi 29g10kcal0.2g1.6g0g0.4g
Mansikka, pakastettu, 1,5 dl 100 g31g13kcal0.2g2.3g0.2g0.6g
Kanamuna kuoreton, annos 100g6.9g10kcal0.9g0g0.7g0g
Sokeri 5g20kcal0g5g0g0g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g0.5g2kcal0g0.5g0g0g
Kermaviili,kevyt (Pirkka), annos 200g25g20kcal0.6g1g1.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana310g628kcal12.2g77.4g28g5.2g
Valittu annoskoko155g314kcal6.1g38.7g14g2.6g
Annoskoko puolitettuna77g157kcal3.1g19.4g7g1.3g
Arvot/100g100g203kcal3.9g25g9g1.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=395000