Jaahelihakeitto

Keitä porkkanoita pienessä määrässä vettä, jossa on mustapippurit.

Lisää perunat, kun porkkanat on vielä puoliraakoja.

Lisää sekaan kasvisliemikuutio.

Kuullota sipuli pannulla ja lisää se keittoon.

Ruskista jauheliha, lisää lihaliemikuutio.

Lisää liha keittoon kun perunat ei ole ihan kypsiä vielä.

Kiehauta ja lisää mausteeksi maun mukaan yrttisuolaa ja rouhittua mustapippuria.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 177 grammaa

Dille85
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha44g73kcal8.3g0g4.4g0g
Porkkana 33g11kcal0.2g1.8g0.1g0.8g
Peruna, vanha, kuorittu 66g50kcal1.2g10.2g0.1g0.7g
Sipuli (kuorittu)10g2.7kcal0.1g0.5g0g0.2g
Lihaliemikuutio Maggi1.1g3.1kcal0.1g0.1g0.3g0g
Kasvisliemikuutio 1.2g3.7kcal0.1g0.2g0.3g0g
Mustapippuri 0.3g0.9kcal0g0.1g0g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana310g288kcal20g25.8g10.4g3.6g
Valittu annoskoko155g144kcal10g12.9g5.2g1.8g
Annoskoko puolitettuna78g72kcal5g6.5g2.6g0.9g
Arvot/100g100g93kcal6.5g8.3g3.4g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=98957