Jauhelihakastike

200 g Sipuli
20 g purjosipuli
4 kpl valkosipulin kynsiä
50 g porkkana
50g palsternakka
50 g selleri
50 g lanttu

300 g 7% naudan jauhelihaa
500 g dolmio bolognese classic ligth
2-3 dl vettä

oreganoa
mustaapippuria
suolaa

Kuori ja suikaloi vihannekset
suikaloi ja pilko sipulit

Kuullota sipuleita pannulla pari minuuttia, lisää jauheliha ja ruskista.

Lisää kasvissuikaleet, hauduta hetki sitten dolmio kastike ja vesi tarkista maku ja jätä hautumaan kannen alle 20 minuutiksi.

Wuala! Tarjoa minkä tahansa pastan kanssa.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 154 grammaa

Annfja
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sipuli (kuorittu)200g54kcal2.6g9.6g0.4g3.4g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g12g13kcal0.9g2g0.1g0.2g
Purjosipuli 20g4.6kcal0.4g0.5g0g0.4g
Porkkana, keskikokoinen 65g50g14kcal0.3g3g0.1g1.3g
Palsternakka 50g32kcal0.3g5.9g0.2g2.3g
Selleri, annos 50g50g7kcal0.5g1.5g0g0g
Lanttu 50g14kcal0.5g2.3g0.2g0.9g
Jauheliha, naudan, vähärasvainen, rasvaa 7 % 301g415kcal56.3g0g21g0g
Dolmio Light Classico Bolognese501g185kcal6g39.1g0.5g3.5g
Vesi, vesijohtovesi 301g0kcal0g0g0g0g
Oregano, kuivattu 1g3.1kcal0.1g0.2g0.1g0.4g
Mustapippuri 2g5.6kcal0.2g0.8g0.1g0.5g
Suola, annos 3g2.5g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3080g1495kcal136.2g129.8g45.4g25.8g
Valittu annoskoko1540g747kcal68.1g64.9g22.7g12.9g
Annoskoko puolitettuna770g374kcal34.1g32.5g11.4g6.5g
Arvot/100g100g49kcal4.4g4.2g1.5g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=348953