Kevyt kaalikeitto

Ruskista jauheliha ilman rasvaa.

Lisää sekaan ohueksi pilkotut porkkanat, kaali ja sipulit.

Ruskista vielä hetki ja kaada sitten sekaan vesi tai lihaliemi.

Mausta makusi mukaan.

Veden/ lihaliemen määrää voit säädellä mielesi mukaan

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 440 grammaa

Elisademir

Elisademir sanoi...

Runsaan oloinen annos. Ei kuitenkaan tule \"ähkyä\".

tiistai 17.07.2012 klo 11:38

AineksetMääräEnergiaPHRK
Kaali, valkokaali526g111kcal6.3g17.9g1.1g11g
Porkkana, keskikokoinen 65g175g49kcal1.1g10.4g0.4g4.4g
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha350g582kcal66.6g0g35g0g
Sipuli kuivattu 44g119kcal4.6g15.4g0.7g15.3g
Valkosipuli 7g7.6kcal0.6g1.1g0g0.1g
Vesi438g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3080g1737kcal158.4g89.6g74.4g61.6g
Valittu annoskoko1540g868kcal79.2g44.8g37.2g30.8g
Annoskoko puolitettuna770g434kcal39.6g22.4g18.6g15.4g
Arvot/100g100g56kcal5.1g2.9g2.4g2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=298987