Risotto

Sulata 20 g voita kattilassa.

Lisää riisi ja kuullota voissa läpikuultavaksi.

Lisää kuuma kanaliemi ja kiehauta.

Anna kiehua välillä sekoittaen n. 15 min. kunnes neste on imeytynyt.

Mausta makusi mukaan voilla ja parmesanjuustolla.

Maistuu hyvin broilerin kanssa

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 110 grammaa

Peetee1
AineksetMääräEnergiaPHRK
Risottoriisi (Risella), 60g420g1470kcal33.6g315g7.1g12.6g
Voi, 1 tl, 5 g70g511kcal0.7g0.7g56g0g
Kanaliemi laimennettu 1050g104kcal2.8g4.5g8.3g0.3g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3080g4170kcal74.2g640.4g142.8g25.8g
Valittu annoskoko1540g2085kcal37.1g320.2g71.4g12.9g
Annoskoko puolitettuna770g1043kcal18.6g160.1g35.7g6.5g
Arvot/100g100g135kcal2.4g20.8g4.6g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=339080