Avokadohummus

Pirkan ohje:

Halkaise avokado ja poista siitä kivi (kiven ja kuorien kanssa punnitun avokadon paino noin 220g).

Koverra hedelmäliha kuoresta lusikalla.

Valuta kikherneet.

Kuori ja hienonna valkosipulinkynsi.

Mittaa kaikki ainekset kulhoon ja soseuta sauvasekoittimella tasaiseksi.

Tarjoa lisukkeena tai esim ruisleivän päällä.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 48 grammaa

Eater
AineksetMääräEnergiaPHRK
Avokado, kuorittu, kivetön 480g951kcal12.6g3.7g93.1g32.2g
Kikherneitä suolaliemessä (Pirkka), annos 115g920g874kcal46g138g13.8g0g
Valkosipuli 16g17kcal1.3g2.6g0.1g0.3g
Oliiviöljy 56g495kcal0g0g56g0g
Sitruunamehu, laimentamaton60g13kcal0.2g1g0g0.1g
Suola, annos 3g4g0kcal0g0g0g0g
Juustokumina jeera (), annos 6g4g14kcal0.7g1.8g0.9g0.4g
Mustapippuri 2g5.6kcal0.2g0.8g0.1g0.5g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3084g4740kcal122g295.8g328g67g
Valittu annoskoko1542g2370kcal61g147.9g164g33.5g
Annoskoko puolitettuna771g1185kcal30.5g74g82g16.8g
Arvot/100g100g154kcal4g9.6g10.6g2.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=325173