Karpalokiisseli

Keitä vesi ja karpalot.

Siiviöi marjat pois.

Lisää kanelitanko ja kiehauta.

Hauduta n. 15 min. Poista kanelitanko.

Kiehauta ja lisää sokeri ja hitunen suolaa.

Liota perunajauhot kylmään veteen ja lisää ohuena nauhana mehun joukkoon.

Tarjoile kylmänä.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 172 grammaa

Mehama
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi, vesijohtovesi 1127g0kcal0g0g0g0g
Karpalo 270g88kcal1.2g9.3g1.9g8.9g
Sokeri 96g389kcal0g95.7g0g0g
Perunajauho / -suurimo perunatärkkelys 43g143kcal0g34.9g0g0.6g
Kanelitanko (Söderman), annos 11g12g75kcal0.8g7.2g4.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3096g1390kcal4g294.2g12.4g19g
Valittu annoskoko1548g695kcal2g147.1g6.2g9.5g
Annoskoko puolitettuna774g348kcal1g73.6g3.1g4.8g
Arvot/100g100g45kcal0.1g9.5g0.4g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=288353