Protskumuffarit

Kuivat aineet sekaisin, lisätään keltuainen ja vettä sen verran, että seoksesta tulee taikinamainen.

Vaahdotetaan valkuaiset, sekoitetaan seokseen.

Vadelmat (tai muut marjat) voi lisätä taikinaan (suositeltavaa, valmiista muffinsista tulee kosteampi) tai sitten ripotella päälle sen jälkeen kun seos on jaettu muffinsivuokiin.

Uunissa 225 asteessa niin kauan kunnes pinta on ruskea.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 43 grammaa

Miina
AineksetMääräEnergiaPHRK
Oliiviöljy 30g263kcal0g0g29.8g0g
Vadelma 595g245kcal6g24.4g4.8g22g
Vanilliinisokeri, teelusikka60g238kcal0g58.9g0g0g
Makeutusaine, Hermesetas jauhe30g86kcal0.4g16.7g0g11.9g
Kananmunan keltuainen 34% kananmunan massasta 119g339kcal18.5g0.2g29.8g0g
Kananmunan valkuainen 66% kananmunan massasta 357g151kcal35g1.4g0.4g0g
Hera80 toffee (Fast), annos 35g179g741kcal139.3g11.1g15.7g0g
Pikakaurahiutale Pirkka (luomu)179g625kcal25g100g12.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3096g5377kcal448.4g425.4g185.6g67.8g
Valittu annoskoko1548g2689kcal224.2g212.7g92.8g33.9g
Annoskoko puolitettuna774g1344kcal112.1g106.4g46.4g17g
Arvot/100g100g174kcal14.5g13.7g6g2.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=101177