Mantelileipä ilman juustoa

Vatkaa kananmunat.

Lisää rahka.

Yhdistä kuivat aineet ja lisää muna-rahkan sekaan.

Tee pellille 5-6 pyöreää kakkaraa ja anna kohota sen aikaa kun uuni lämpeää.

Paista 225 uunissa kauniin ruskeiksi.

Paistuvat aika nopeesti.

Halkaise ja täytä mielesi mukaan.

Itse tykkään paahtaa näitä aamupalaksi leivänpaahtimessa.

Käyvät myös hyvin hampurilais-sämpylän korvikkeeksi.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 43 grammaa

Tekno
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna kuoreton 661g943kcal82.7g2g67.8g0g
Rahka, maitorahka, maustamaton, rasvaa <0,5 %, vähälaktoosinen 301g176kcal29.5g9.3g1.2g0g
Fiberhusk (Lindroos), annos 10g60g6kcal0.9g0g0.4g51.1g
Leivinjauhe 60g106kcal3.1g22.7g0g0.3g
Manteli, jauhettu, n. 1dl361g2171kcal86.9g23.8g194.8g25.2g
Vehnälese 54g123kcal7.2g8.3g2.4g20.3g
Seesaminsiemen, kuorineen 51g345kcal13.7g3.5g29.6g6.3g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3096g7740kcal448g139.2g592.4g206.4g
Valittu annoskoko1548g3870kcal224g69.6g296.2g103.2g
Annoskoko puolitettuna774g1935kcal112g34.8g148.1g51.6g
Arvot/100g100g250kcal14.5g4.5g19.1g6.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=197855