Paras pestokastike

Kuullosta pinjansiemenet (vaalean rusehtaviksi) 10g öljyä ja kaada talouspaperin päälle, jotta ylimääräiset rasvat imeytyy pois.

Pilko juusto monitoimikoneessa pieneksi ja lisää basilikan lehdet, öljy, valkosipuli ja pinjanisiemenet.

Sekoita tasaiseksi tahnaksi.

Nauti esim.

tumman spagetin kera.

Reseptistä tulee n. 25 annosta ja yksi annos painaa n. 15 grammaa

Nisa74
AineksetMääräEnergiaPHRK
Basilika, tuore 352g96kcal11g3.7g2.8g5.6g
Pecorino romano (Castelli), annos 50g388g1540kcal85.4g0g128g0g
Pinjansiemenet, Parrots320g1984kcal92.8g41.6g176g11.8g
Valkosipuli 52g56kcal4.1g8.5g0.3g1.1g
Auringonkukkaöljy (Keiju), annos 5g436g3924kcal0g0g436g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3096g15200kcal386.6g107.6g1486.2g37g
Valittu annoskoko1548g7600kcal193.3g53.8g743.1g18.5g
Annoskoko puolitettuna774g3800kcal96.7g26.9g371.6g9.3g
Arvot/100g100g491kcal12.5g3.5g48g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=368640