Mansikka raparperipiirakka

Sekoita huoneenlämpöinen voi, kananmuna, sokeri, kaurahiutaleet, vehnäjauhot ja leivinjauhe keskenään.

Taputtele 28 cm pyöreään vuokaan.

Leivitä päälle raparperit ja mansikat.

Sekoita kananmuna, sokeri, vaniljasokeri ja kermaviili keskenään ja levitä piirakan päälle.

Paista 200 asteessa n 30 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 1239 grammaa

Pakkasukko
AineksetMääräEnergiaPHRK
Voi, 1 tl, 5 g125g913kcal1.3g1.3g100g0g
Kananmuna kuoreton 69g98kcal8.6g0.2g7g0g
Sokeri 106g431kcal0g106.1g0g0g
Kaurahiutale 100g374kcal14.5g57g7.3g10g
Vehnäjauho puolikarkea 163g558kcal16.6g113.7g1.9g5.7g
Leivinjauhe 13g22kcal0.6g4.7g0g0.1g
Raparperi 288g97kcal2g15.8g0.3g4g
Mansikka, pakastettu, 1,5 dl 100 g313g127kcal1.6g23.1g1.9g5.9g
Kanamuna kuoreton, annos 100g69g98kcal8.6g0.2g7.1g0g
Sokeri 50g203kcal0g49.9g0g0g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g5g20kcal0g4.9g0g0g
Kermaviili,kevyt (Pirkka), annos 200g250g200kcal6.5g10g15g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3097g6279kcal120.6g773.8g281g51.4g
Valittu annoskoko1549g3140kcal60.3g386.9g140.5g25.7g
Annoskoko puolitettuna774g1570kcal30.2g193.5g70.3g12.9g
Arvot/100g100g203kcal3.9g25g9.1g1.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=395000