Tonnikalapihvit

Mittaa kermaviili pieneen taikinakulhoon ja sekoita korppujauho joukkoon.

Anna turvota ja mausta sitruunapippurilla ja yleismausteella.

Valuta tonnikalat, sekoita massaan ja lisää kananmunat.

Jos taikina on liian juoksevaa, lisää korppujauhoja.

Paista uunin keskitasolla n. 200-225 asteessa kunnes pinnassa on kaunis väri ja pihvit on kimmoisia.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 124 grammaa

Zibe
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kermaviili, rasvaa 3,5 % ,vähälaktoosinen 19g12kcal0.6g0.9g0.7g0g
Tonnikala vedessä (Pirkka) 200g/150g94g103kcal23.4g0g0.9g0g
Sitruunapippuri (Santamaria), annos 1g0.6g1.1kcal0g0.2g0g0g
Kananmuna kuoreton 34g49kcal4.3g0.1g3.5g0g
Korppujauho 7.8g29kcal0.8g5.8g0.1g0.4g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana310g387kcal58.2g14g10.4g0.8g
Valittu annoskoko155g194kcal29.1g7g5.2g0.4g
Annoskoko puolitettuna78g97kcal14.6g3.5g2.6g0.2g
Arvot/100g100g125kcal18.8g4.5g3.4g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=111089