Bolognesekastike vähähh

Ruskista jauheliha pieninä muruina oliiviöljyssä.

Silppua sipulit ja pilko valkosipuli.

Lisää jauhelihaan ja kuullota sipulit.

Lisää tomaattimurska ja fondi ja mustapippuri.

Lisää kerma - ei välttämätön.

Muutama porkkanasiivu antaa kastikkeelle extramakua.

Kastike pitää hauduttamisesta.

Tarkista maku ja lisää yrttimausteet maun mukaan viimeisenä.

Tiiviimpi muhennos maistuu myös leivän päällä juustoraastekuorrutuksella ja sopii mm. kukka- ja/tai parsakaali, kaali- ja kesäkurpitsavuokiin.

Kestää pakastamisen.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 124 grammaa

Namhele
AineksetMääräEnergiaPHRK
Oliiviöljy classico (Bertolli)3.1g28kcal0g0g3.1g0g
Sipuli 21g6.3kcal0.3g1g0g0.4g
Tomaattimurska (Euro shopper)83g25kcal0.8g3.3g0.3g0.2g
Mustapippuri 0.2g0.6kcal0g0.1g0g0.1g
Valkosipuli 0.8g0.9kcal0.1g0.1g0g0g
Kerma, vispikerma, rasvaa 38 % ,vähälaktoosinen, iskukuumennettu 42g148kcal0.8g1.1g15.8g0g
Basilika, tuore 2.1g0.6kcal0.1g0g0g0g
Vasikanfondi (Touch of taste), annos 15g3.1g2.3kcal0.2g0.3g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana310g423kcal4.6g11.8g38.4g1.4g
Valittu annoskoko155g212kcal2.3g5.9g19.2g0.7g
Annoskoko puolitettuna78g106kcal1.2g3g9.6g0.4g
Arvot/100g100g137kcal1.5g3.8g12.4g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=139887