Karppaajan pizza (jauhelihapohja)

Pohja:
500 g naudan paistijauhelihaa
1 kananmuna
1 tl suolaa
paljon pippuria, oreganoa

- Pohja taputellaan yhdelle uunipellille tosi ohkaiseksi, pitäisi levitä koko uuninpellin kokoiseksi.

Pohjaa paistetaan itsekseen noin 5 min. Sitten vasta täyttö.

Täyte:
ketsuppia
50 g kevyt metukkaa
80 g ananaspaloja
30 g sinihomejuustoa
200 g tomaattia viipaleina
150 g polar 5% juustoa
mustapippuria, oreganoa

- Uuniin 200 astetta ja vajaa 10 min.

Reseptistä tulee n. 9 annosta ja yksi annos painaa n. 124 grammaa

Kooho
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha69g115kcal13.2g0g6.9g0g
Kanamuna, kuoreton , annos 55g7.6g11kcal1g0g0.8g0g
Suola, annos 3g0.4g0kcal0g0g0g0g
Ketsuppi, Heinz6.9g7.1kcal0.1g1.7g0g0.1g
Meetwursti siivut (Rainbow), annos 5g6.9g26kcal1.5g0.1g2.3g0g
Tomaatti, pieni 75g, keskikokoinen 125g, suuri 170g28g5.6kcal0.2g1.1g0.1g0.4g
Polar5 (Valoi), annos 100g21g37kcal7.1g0g1g0g
Ananaspalat (Rainbow) ananasmehussa 227/137g11g6.7kcal0g1.7g0g0.2g
Sinihomejuusto, Pirkka 125g4.2g14kcal0.9g0g1.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana310g446kcal48g9.2g24.6g1.4g
Valittu annoskoko155g223kcal24g4.6g12.3g0.7g
Annoskoko puolitettuna78g112kcal12g2.3g6.2g0.4g
Arvot/100g100g144kcal15.5g3g7.9g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=317353