Kaalipata

Keitä riisit, lisää keitin veteen suola.

Pese ja kuori porkkanat pilko porkkanat ja kaali.

Paista jauheliha ja mausta haluamillasi mausteilla.

Kaada riiseistä vesi pois, lisää riisin sekaan paistunut jauheliha.

Paista kaali ja porkkana paistin pannulla/kasarissa, lisää paisto vaiheessa pannulle vesi ja paista kaali porkkana seosta sen aikaa, että vesi on imeytynyt ja haihtunut pois.

Sekoita kaali porkkana seos riisin ja jauhelihan sekaan, sekoita kunnolla ja syö.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 276 grammaa

Mammalia
AineksetMääräEnergiaPHRK
Pitkäjyväinen riisi , keitetty (Rainbow), annos 100g79g276kcal6.3g61.4g0.5g0g
Suola, annos 3g1.7g0kcal0g0g0g0g
Kaali, paistettu 24g20kcal0.3g1g1.5g0.5g
Porkkana, paistettu 11g10kcal0.1g0.7g0.7g0.3g
Jauheliha, sika-nauta 23g50kcal3.9g0g3.8g0g
Vesi, vesijohtovesi 17g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana311g710kcal21.2g126.2g13g1.6g
Valittu annoskoko155g355kcal10.6g63.1g6.5g0.8g
Annoskoko puolitettuna78g178kcal5.3g31.6g3.3g0.4g
Arvot/100g100g228kcal6.8g40.6g4.2g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=346605