Makaronilaatikko

Keitä makaronit.

Kuullota sipuli sekä paista jauheliha.

Mausta jauheliha jauhelihamausteella sekä grillausmausteella.

Valmista lihaliemi laittamalla 3-5 dl:aan kiehuvaa vettä 2 lihaliemikuutioita.

Valmista munamaito (3-4 munaa ja loput rasvatonta maitoa, niin että nesteeksi tulee n. 5dl).

Sekoita makaronit ja sipuli-jauheliha seos ja kaada voideltuun vuokaan.

Kaada munamaito sekä lihaliemi sekaan.

Laita uuniin n. tunniksi.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 355 grammaa

Mammu84
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kariniemen kananpojan jauheliha (Kariniemi), annos 400g18g22kcal2.6g0g1.6g0g
Sipuli (kuorittu)14g3.7kcal0.2g0.7g0g0.2g
Lihaliemikuutio Maggi1g2.7kcal0.1g0.1g0.2g0g
Vesi, vesijohtovesi 15g0kcal0g0g0g0g
Maito, rasvaton (Valio) 200ml yksi lasillinen11g3.6kcal0.4g0.5g0g0g
Kanamuna, paistettu (pirkka)8.7g19kcal1.1g0g1.6g0g
Kariniemen kalkkunan paistijauheliha (Kariniemi), annos 200g18g24kcal3.3g0g1.2g0g
Rypsiöljy Kultasula (Ravintoraisio oy), annos 16g0.7g6.3kcal0g0g0.7g0g
Makaroni, tumma, keitetty, suolaa 70g74kcal2.8g13.6g0.6g1.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana311g313kcal21g29.8g11.8g2.8g
Valittu annoskoko155g156kcal10.5g14.9g5.9g1.4g
Annoskoko puolitettuna78g78kcal5.3g7.5g3g0.7g
Arvot/100g100g101kcal6.8g9.6g3.8g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=113408