Maukas kanakeitto (nesteenpoistaja)

Laita vesi, suola ja riisit kattilaan.

Keitä n. 10 min. Suikaloi paprikat, kesäkurpitsa ja sipuli.

Kuumenna puolet kasviöljystä paistinpannussa ja lisää kasvisuikaleet.

Anna muhia n. 5min ja kääntele välillä lastalla.

Mausta currylla (1tl), basilikalla (0,5 rlk) ja TUOREELLA inkiväärillä (1 rlk).

Kaada kasvikset kattilaan.

Ruskista broileri ja lisää se kattilaan.

Lisää maissi ja tuorejuusto.

Hauduta n. 5 minuuttia.

Ja ei kun syömään!
Varaudu siihen että nesteet lähtee kiertämään!

Reseptistä tulee n. 7 annosta ja yksi annos painaa n. 415 grammaa

Oona2009

Jybis sanoi...

Missä vaiheessa kannattaa laittaa tuo tomaattimurska?

torstai 26.02.2009 klo 17:49

Jybis sanoi...

Tiiätkö mitä! sain juuri lemppari ruuan, näin hyvää keittoa en oo syöny sitten koskaan.

torstai 26.02.2009 klo 18:32

AineksetMääräEnergiaPHRK
Paprika punainen 11g3.1kcal0.1g0.5g0g0.2g
Vesi, vesijohtovesi 70g0kcal0g0g0g0g
Riisi pitkäjyväinen, puuroutumaton 4.6g17kcal0.4g3.6g0g0.1g
Kesäkurpitsa13g2.3kcal0.1g0.3g0.1g0.1g
Porkkana, keskikokoinen 65g3.5g1kcal0g0.2g0g0.1g
Sipuli (kuorittu)8g2.2kcal0.1g0.4g0g0.1g
Ruokaöljy keskiarvo 0.8g6.6kcal0g0g0.7g0g
Broilerifilee, hunajamarinadi, raaka 16g27kcal3.2g0.2g1.5g0g
Maissi jyvät 3.2g4.6kcal0.1g0.8g0.1g0.1g
Tomaattimurska 16g4.7kcal0.1g0.9g0g0.3g
Tuorejuusto ruohosipuli Creme Bonjour8g24kcal0.3g0.3g2.4g0.1g
Valkosipuli 0.8g0.9kcal0.1g0.1g0g0g
Suola, annos 3g0.8g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana311g186kcal9g14.6g9.6g2.2g
Valittu annoskoko156g93kcal4.5g7.3g4.8g1.1g
Annoskoko puolitettuna78g47kcal2.3g3.7g2.4g0.6g
Arvot/100g100g60kcal2.9g4.7g3.1g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=102915