Pizza ala karppi D

Sekoita reseptin 5 ensimmäistä ainesta (pohjan ainekset) sekaisin ja anna turvota, kunnes paksuuntuu.

Itse sekoitin vielä sauvasekoittimella sileäksi, kun psyllium jäi paakkuiseksi :) tuo sekoitus paksunti ja kuohkeutti taikinaa kivasti myös.

Esipaistoin n. 5 min vaikka alkuperäisessä ohjeessa sanottiin, ettei tarvitse.

Täytä haluamillasi täytteillä ja paista n. 10 min. lisää. 200 astetta.

Ohjeesta tulee 1-2 annosta, nälästä (ja täytteiden määrästä) riippuen ;) .

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 498 grammaa

Sparkly
AineksetMääräEnergiaPHRK
Psyllium husk (Natures of scandinavia), annos 7g6.6g3.6kcal0.4g0.2g0.1g6.6g
Täysmaito, rasvaa 3,5 %, d-vitamiinia 1ug 31g20kcal0.9g1.5g1.1g0g
Oliiviöljy 9g83kcal0g0g9.4g0g
Kananmuna kuoreton 34g49kcal4.3g0.1g3.5g0g
Suola, annos 3g0.5g0kcal0g0g0g0g
Keittokinkku (Huhtahyvät)13g13kcal2g0.1g0.4g0g
Maissi, Makeaa Maissia, Rainbow (purkki 284g)31g25kcal0.7g4.1g0.5g1.2g
Ketsuppi, Pirkka9g10kcal0.1g2.3g0g0.1g
Kastike, Thai Sweet Chili (Pirkka)4.7g8.9kcal0g2.1g0g0.2g
Arkijuusto viipale (Valio), annos 5g16g52kcal4.2g0g3.8g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana311g527kcal25.2g20.8g37.6g16.2g
Valittu annoskoko156g264kcal12.6g10.4g18.8g8.1g
Annoskoko puolitettuna78g132kcal6.3g5.2g9.4g4.1g
Arvot/100g100g169kcal8.1g6.7g12.1g5.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=368458