Kessun ruispatonki

No kaikkihan nyt osaa patongit leipoa.

Tein tästä kuusi pötkylää ja paistelin kiertoilmalla 200 asteessa 15 minuuttia.

Puolivälissä ripaus vettä uunin pohjalle.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 178 grammaa

Keskikessu
AineksetMääräEnergiaPHRK
Ruisjauho (Rainbow)88g280kcal8.8g55.2g2g12.3g
Vehnäjauho puolikarkea 47g163kcal4.8g33.2g0.6g1.7g
Ohrajauho 4g13kcal0.3g2.6g0.1g0.3g
Siirappi, tumma8.8g28kcal0g6.5g0g0g
Rypsiöljy 6.6g58kcal0g0g6.6g0g
Suola, annos 3g1.5g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana312g1084kcal27.8g195g18.6g28.6g
Valittu annoskoko156g542kcal13.9g97.5g9.3g14.3g
Annoskoko puolitettuna78g271kcal7g48.8g4.7g7.2g
Arvot/100g100g348kcal8.9g62.6g6g9.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=191154