Pekonisienipasta

Ruskista pekoni, sienet ja sipuli.

Lisää ruokakerma sitten kun raaka-aineet on kypsiä...

Anna hautua 5-10min..

Keitä pasta samalla.

Tarjoiluun juustoa ja SINAPPIA ;)

Reseptistä tulee n. 2 annosta ja yksi annos painaa n. 443 grammaa

Janappa
AineksetMääräEnergiaPHRK
Pekoni, paistettu 526g2707kcal86.4g0g266.4g0g
Herkkusieni 140g22kcal2.9g0.4g0.5g2.1g
Pasta Torino tumma438g1533kcal78.8g258.4g17.1g26.3g
Kevyt ruokakerma 7% (Flora)350g298kcal3.5g12.3g24.5g0g
Sipuli (kuorittu)96g26kcal1.3g4.6g0.2g1.6g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3101g9172kcal345.8g551.4g617.4g60g
Valittu annoskoko1551g4586kcal172.9g275.7g308.7g30g
Annoskoko puolitettuna775g2293kcal86.5g137.9g154.4g15g
Arvot/100g100g296kcal11.2g17.8g19.9g1.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=96201