Mustikka-grahampuuro

Kiehauta vesi ja lisää ripaus suolaa.

Lisää grahamjauhot sekaan voimakkaasti vispaten.

Keitä 5 - 10 minuuttia.

Lisää sekaan mustikat ja jatka kypsentämistä 5 - 8 minuuttia.

Mausta sokerilla.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 310 grammaa

Hypoxipm
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi1000g0kcal0g0g0g0g
Grahamjauho 165g541kcal17.4g100.2g3.6g16.3g
Mustikka metsä- 300g132kcal1.5g19.2g1.8g9.9g
Sokeri 85g345kcal0g84.9g0g0g
Suola, annos 3g1g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3102g2036kcal37.8g408.6g10.8g52.4g
Valittu annoskoko1551g1018kcal18.9g204.3g5.4g26.2g
Annoskoko puolitettuna776g509kcal9.5g102.2g2.7g13.1g
Arvot/100g100g66kcal1.2g13.2g0.3g1.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=381729