Mansikka-raparperipiirakka gluteeniton

Ohjeeseen tulee 1tl ruokasoodaa.

ei löytynyt luettelosta.

Piimä, sokeri, jauhot, sooda ja margariini sekoitetaan.

päälle ripotellaan raparperi ja mansikat.

paista 200 asteessa n. 15-30 min

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 97 grammaa

Papisto
AineksetMääräEnergiaPHRK
Piimä, rasvaton HYLA (Valio), annos 100g533g187kcal19.7g22.9g2.1g0g
Sokeri 113g460kcal0g113.1g0g0g
Gluteeniton jauhoseos vehnätärkkelysvalmiste 400g1378kcal22g304.5g4.8g5g
Becel olive (Becel), annos 100g80g280kcal0g2.4g30.4g0g
Mansikka 266g124kcal1.3g22.4g0.5g5.1g
Raparperi 160g54kcal1.1g8.8g0.2g2.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3104g4964kcal88.2g948.2g76g24.6g
Valittu annoskoko1552g2482kcal44.1g474.1g38g12.3g
Annoskoko puolitettuna776g1241kcal22.1g237.1g19g6.2g
Arvot/100g100g160kcal2.8g30.5g2.4g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=131108