Meloni-halloumi-mansikkasalaatti

Revi huuhdottu ja valutettu lollo rosso (tai frisee rosso) salaatti laakealle vadille.

Kuori, poista siemenet ja paloittele melonit reiluiksi paloiksi.

Puhdista ja lohko mansikat.

Viipaloi halloumi ja paista ne (2rkl) oliiviöljyssä kauniin ruskeiksi.

Sekoita kastikeainekset keskenään: soseuta reilu kourallinen TUORETTA MINTTUA 4rkl oliiviöljyä ja 2rkl vaaleaa balsamico-etikkaa sauvasekoittimella, rouhi sekaan hieman mustapippuria.

Sekoita melonit, mansikat, halloumit, rucolat ja kastike toisessa kulhossa (onnistuu parhaiten käsin).

Lisää seos salaattipedin päälle.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 259 grammaa

Th67
AineksetMääräEnergiaPHRK
Lehtisalaatti ruukkusalaatti, lollo rosso 120g15kcal1.3g1.2g0.2g1.2g
Rucolasalaatti (60g pussi) (Pirkka), annos 20g36g9kcal0.9g0.7g0.2g0.5g
Vesimeloni, punnittu kuorineen 599g121kcal3g23.4g0.4g3.7g
Cantaloupe meloni300g60kcal1.8g12.3g0.3g2.7g
Mansikka 300g139kcal1.5g25.2g0.6g5.7g
Halloumi juusto (Eridanous), annos 100g120g386kcal26.4g1.8g30g0g
Oliiviöljy 17g148kcal0g0g16.8g0g
Oliiviöljy 34g297kcal0g0g33.6g0g
Minttu, tuore (-), annos 1g12g5.3kcal0.4g1g0.1g0.8g
Balsamico valkoinen (Acentino), annos 25g17g16kcal0.2g3.1g0g0g
Mustapippuri 0.6g1.7kcal0.1g0.2g0g0.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3109g2398kcal71.2g137.8g164.4g29.6g
Valittu annoskoko1554g1199kcal35.6g68.9g82.2g14.8g
Annoskoko puolitettuna777g600kcal17.8g34.5g41.1g7.4g
Arvot/100g100g77kcal2.3g4.4g5.3g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=428189