Mansikka-raparperimurupaistos

Paloittele raparpeti ja mansikat.

Kaada 1 dl sokeria ja perunajauho niiden päälle.

Levitä paistosvuokaan.

Sekoita muruseos ja kaada täytteen peitoksi.

Paista 200 asteessa 20 min.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 311 grammaa

Miiami
AineksetMääräEnergiaPHRK
Mansikka 700g326kcal3.5g58.8g1.4g13.3g
Raparperi 500g168kcal3.4g27.5g0.5g7g
Sokeri 85g345kcal0g84.9g0g0g
Perunajauho / -suurimo perunatärkkelys 10g32kcal0g7.7g0g0.1g
Kaurahiutale 80g299kcal11.6g45.6g5.8g8g
Vehnäjauho puolikarkea 65g223kcal6.6g45.5g0.8g2.3g
Sokeri 36g146kcal0g36g0g0g
Kardemumma, jauhettu, annos 5g5g16kcal0.5g3g0.3g1.4g
Juokseva rypsiöljyvalmiste, Sunnuntai (Ravintoraisio)75g540kcal0g0g60g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3110g4189kcal51.2g618g137.6g64.2g
Valittu annoskoko1555g2094kcal25.6g309g68.8g32.1g
Annoskoko puolitettuna778g1047kcal12.8g154.5g34.4g16.1g
Arvot/100g100g135kcal1.6g19.9g4.4g2.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=238191