Muikkupata

500 g Muikkua (raaka)
250 g savupekonia (paistettu/raaka)
100 g sipulia (kuorittu)
1dl Valkoviiniä (kuiva)
18 g suolaa (ohjeessa, mutta oman maun mukaan)
noin 6 g mustapippuria.

Elikäs.

Ensin vuoalle pohjalle muikkua ja suolaa, väliin savupekonia ja sipulia.

Tätä niin kauan, kunnes tavara loppuu.

Tämän jälkeen valkoviiniä kivasti ja mustapippuria.

Uuniin noin 175 asteeseen, tunniksi.

Jos kala vaikuttaa vielä vähän raa'alta, niin kauemmin.

Seurailla kannattaa.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 162 grammaa

Paulatha
AineksetMääräEnergiaPHRK
Muikku järvi 5134g5519kcal978.4g0g174.5g0g
Savupekoni,raaka (Dulano), annos 100g2567g7777kcal487.7g12.8g641.7g0g
Sipuli (kuorittu)1027g277kcal13.3g49.3g2.1g17.5g
Valkoviini kuiva 1027g704kcal3.2g6.2g0g0g
Suola, annos 3g185g0kcal0g0g0g0g
Mustapippuri 62g172kcal6.7g23.6g2g16.3g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana20000g28899kcal2978.6g183.8g1640.6g67.6g
Valittu annoskoko10000g14450kcal1489.3g91.9g820.3g33.8g
Annoskoko puolitettuna5000g7225kcal744.7g46g410.2g16.9g
Arvot/100g100g145kcal14.9g0.9g8.2g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=293794