Voipapu-minestronekeitto(vege)

Mittaa n. 5 dl vettä kattilaan ja lisää ainekset sinne lukuunottamatta keitettyjä papuja.

Lohko perunat kuutioiksi, että kypsyvät nopeammin.

Lisää laakerinlehti ja hieman suolaa ja pippuria.

Keitä lähes kypsäksi hiljaisella tulella ja lisää pavut, Anna kiehua vielä n. 5 min. Maista ja mausta mieleiseksi.

Syö näkkileivän ja juuston kanssa.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 312 grammaa

Raija1951
AineksetMääräEnergiaPHRK
Parsakaali brokkoli 13g4.4kcal0.6g0.2g0g0.3g
Kukkakaali 13g3kcal0.2g0.3g0g0.3g
Organic soup vegetables (lidl) (Biotrend), annos 100g41g19kcal1g2.5g0.3g1.3g
Sipuli (kuorittu)6.3g1.7kcal0.1g0.3g0g0.1g
Voipapu eli limanpapu, keitetty 400g (Makrobios), annos 100g19g22kcal1.3g3.8g0.2g0g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g0.5g0.5kcal0g0.1g0g0g
Kasvisliemikuutio, 1kpl, Rainbow1.6g4.2kcal0.2g0.2g0.3g0g
Tomaattimurska, Pirkka, 500g50g18kcal0.8g3.5g0.1g0.7g
Peruna, vanha, kuorittu 13g10kcal0.2g1.9g0g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana312g163kcal8.8g25.6g1.8g5.6g
Valittu annoskoko156g82kcal4.4g12.8g0.9g2.8g
Annoskoko puolitettuna78g41kcal2.2g6.4g0.5g1.4g
Arvot/100g100g52kcal2.8g8.2g0.6g1.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=339946