Couscous-juustosalaatti

Kypsennä couscous tai burgur ohjeen mukaan.

Laita veteen kasvisliemikuutio.

Pilko tomaatit ja kurkut juliennesuikaleiksi tai pikkusormenpään kokoiseksi palaseksi.

Pilko persilja, rucola ja halutessasi esimerkiksi ruukullinen basilikaa tai korianteria.

Mausta sitruunamehulla ja halutessasi pippurilla tai tarjoa salaatti maukkaalla vinegrettikastikkeella.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 208 grammaa

Lessi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Couscous, keitetty, annos 100g30g108kcal4.4g21g0.7g0.4g
Tomaatti, pieni 75g, keskikokoinen 125g, suuri 170g38g7.6kcal0.2g1.4g0.1g0.5g
Kurkku,tuore 100g45g4.3kcal0.3g0.6g0g0g
Persilja 9g2.5kcal0.1g0.1g0g0.7g
Rucola, lautaselinen n. 30g4.5g0.7kcal0g0.1g0g0.1g
Fond du chef, vegetable. knorr (Unilever), annos 28g4.2g5kcal0.1g0.3g0.4g0.1g
Koskenlaskija, murennettu (Valio), annos 150g23g63kcal4.3g0g5.2g0.2g
Sitruunamehu, laimentamaton3g0.6kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana312g384kcal18.8g47g12.8g4g
Valittu annoskoko156g192kcal9.4g23.5g6.4g2g
Annoskoko puolitettuna78g96kcal4.7g11.8g3.2g1g
Arvot/100g100g123kcal6g15.1g4.1g1.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=430352