Protskumuffarit

Kuivat aineet sekaisin, lisätään keltuainen ja vettä sen verran, että seoksesta tulee taikinamainen.

Vaahdotetaan valkuaiset, sekoitetaan seokseen.

Vadelmat (tai muut marjat) voi lisätä taikinaan (suositeltavaa, valmiista muffinsista tulee kosteampi) tai sitten ripotella päälle sen jälkeen kun seos on jaettu muffinsivuokiin.

Uunissa 225 asteessa niin kauan kunnes pinta on ruskea.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 43 grammaa

Miina
AineksetMääräEnergiaPHRK
Oliiviöljy 3g27kcal0g0g3g0g
Vadelma 60g25kcal0.6g2.5g0.5g2.2g
Vanilliinisokeri, teelusikka6g24kcal0g5.9g0g0g
Makeutusaine, Hermesetas jauhe3g8.7kcal0g1.7g0g1.2g
Kananmunan keltuainen 34% kananmunan massasta 12g34kcal1.9g0g3g0g
Kananmunan valkuainen 66% kananmunan massasta 36g15kcal3.5g0.1g0g0g
Hera80 toffee (Fast), annos 35g18g75kcal14.1g1.1g1.6g0g
Pikakaurahiutale Pirkka (luomu)18g63kcal2.5g10.1g1.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana312g543kcal45.2g42.8g18.6g6.8g
Valittu annoskoko156g271kcal22.6g21.4g9.3g3.4g
Annoskoko puolitettuna78g136kcal11.3g10.7g4.7g1.7g
Arvot/100g100g174kcal14.5g13.7g6g2.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=101177