Virolainen kaalisalaatti

Raasta kaali ja porkkana ja laita ne 5 l teräskattilaan.

Suokaloi valkosipulinkynnet ja sekoita ne sekä öljy raasteen joukkoon.

Kiehauta vesi, sokeri, (meri) suola ja etikka.

Kaada liemi raasteen joukkoon, sekoita ja peitä kannella.

Anna jäähtyä, tölkitä ja säilytä kylmässä.

Salaatti säilyy viileässä viikkoja.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 2754 grammaa

Marinol
AineksetMääräEnergiaPHRK
Valkokaali keräkaali 57g16kcal0.7g2.3g0.1g1.2g
Porkkana, keskikokoinen 65g28g7.9kcal0.2g1.7g0.1g0.7g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g0.9g0.9kcal0.1g0.1g0g0g
Rypsiöljy 2.6g23kcal0g0g2.6g0g
Vesi57g0kcal0g0g0g0g
Väkiviinaetikka 5.7g1.9kcal0g0g0g0g
Sokeri 4.8g20kcal0g4.8g0g0g
Suola, annos 3g0.4g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana312g137kcal2g17.8g5.6g3.8g
Valittu annoskoko156g69kcal1g8.9g2.8g1.9g
Annoskoko puolitettuna78g34kcal0.5g4.5g1.4g1g
Arvot/100g100g44kcal0.6g5.7g1.8g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=101976