Lämmin tonnikalavoileipä

Voitele kuitukunkut rasvalla.

Sekoita muut ainekset keskenään.

Voit myös maustaa seosta esim pippurilla ja suolalla.

Myös ketsuppi käy sekaan.

Sitten vaan sekosta kunkkupaloille paksu kerras ja lopuksi joseen vielä 2 siivua juustoa.

Sit uuniin 175C 20min.

Ja jopas on kuitua ja proteiinia :)

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 159 grammaa

Allu74
AineksetMääräEnergiaPHRK
Juusto, Edam 17%, 8g siivu (Valio)16g42kcal4.7g0g2.7g0g
Kananmuna kuoreton 18g26kcal2.2g0.1g1.8g0g
Raejuusto HYLA, rasvaton, maustamaton (Valio), annos 200g29g19kcal3.8g0.6g0.1g0g
Tonnikala, vedessä, Pirkka, ½ prk49g49kcal11.3g0g0.2g0g
Kuitukunkku (Vaasaan&vaasan), annos 35g34g65kcal3.8g9.3g1.3g4.8g
Becel kevyt kasvirasvalevite 38% omega 3&6, annos 10g10g34kcal0g0.3g3.7g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana312g471kcal51.6g20.6g19.6g9.6g
Valittu annoskoko156g236kcal25.8g10.3g9.8g4.8g
Annoskoko puolitettuna78g118kcal12.9g5.2g4.9g2.4g
Arvot/100g100g151kcal16.5g6.6g6.3g3.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=102259