Soijanakko-papupata

Kuutioi kuoritut perunat ja keitä ne lähes kypsiksi suolalla maistetussa vedessä.

Kaada pavut, pilkottu purjo sekä paloitellut nakot perunoiden sekaan.

Lisää mausteet ja anna padan hetki hautua kannen alla.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 389 grammaa

Ottiliana
AineksetMääräEnergiaPHRK
Valkoisia papuja tom.kast. Rainbow40g34kcal1.8g6g0.2g2g
Soijanakki, hälsans kök30g74kcal5.4g2.1g4.8g0g
Purjosipuli 15g3.4kcal0.3g0.4g0g0.3g
Peruna, vanha, kuorittu 40g31kcal0.8g6.2g0.1g0.4g
Vesi30g0kcal0g0g0g0g
Suola, annos 3g0.5g0kcal0g0g0g0g
Basilika, kuivattu 0.2g0.5kcal0g0g0g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana312g284kcal16.6g29.4g10.2g5.6g
Valittu annoskoko156g142kcal8.3g14.7g5.1g2.8g
Annoskoko puolitettuna78g71kcal4.2g7.4g2.6g1.4g
Arvot/100g100g91kcal5.3g9.4g3.3g1.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=102794