Kirjolohirisotto

Aluksi silppua sipulit, paprika, porkkanat ja herkkusienet.

Kuullota sipulit öljytilkassa, lisää riisi ja kuullota, mausta currylla mustapippurilla ja tomaattipyreellä.

Sekoita.

Lisää 4 dl vettä ja kalafondi.

Hauduta n. 10 min. lisää porkkanat ja hetken päästä paprikat.

Hauduta vielä n. 10 min. lisää pakaste perneet ja herkkusienet, Kun herneet on lämmenneet lisää kala.

ripottele lopuksi päälle persilja silppua.

Tarjoa sitruuna lohkon kanssa.

ps. itse käytin savustettua kirjolohta mutta tähän käy melkein mikä kala tahansa.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 290 grammaa

Taiska
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi36g0kcal0g0g0g0g
Risottoriisi (Pirkka)14g44kcal0.9g10.8g0.1g0g
Valkosipuli 0.7g0.8kcal0.1g0.1g0g0g
Sipuli (kuorittu)9g2.4kcal0.1g0.4g0g0.2g
Paprika punainen 18g5.3kcal0.2g0.8g0.1g0.3g
Porkkana, keskikokoinen 65g17g4.6kcal0.1g1g0g0.4g
Herkkusieni 9g1.4kcal0.2g0g0g0.1g
Herne, pakaste (rainbow)18g15kcal1.1g2.7g0g0.6g
Rypsiöljy, kultasula (Raisio), annos 5g0.9g8.1kcal0g0g0.9g0g
Tomaattipyree, Pirkka3.6g2.9kcal0.1g0.7g0g0g
Mustapippuri 0.7g2kcal0.1g0.3g0g0.2g
Kalafondi, Touch Of Taste, 50 g2.7g1.8kcal0.2g0.2g0g0g
Savustettu kirjolohifilee, OceanSea (125 g)28g35kcal6.1g0g1.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana312g247kcal18.4g34g4.4g3.6g
Valittu annoskoko156g124kcal9.2g17g2.2g1.8g
Annoskoko puolitettuna78g62kcal4.6g8.5g1.1g0.9g
Arvot/100g100g79kcal5.9g10.9g1.4g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=105317