Riistakäristys pekonilla ja herkkusienillä

Käristetään pannulla voinokareessa pekonit, sipulit ja käristyslihat ja herkkusienet pienissä erissä.

Lisätään mausteet mustapippuri myllystä, 10 kpl murskattuja maustepippureita, teelusikallinen paprikamaustetta, kuivattua valkosipulia myllystä, loraus soijakastiketta, suola.

Rautapataan aineet ja pullollinen olutta ja uuniin 200 C 1/2 h ja lasketaan lämpö 175 C ja haudutetaan tunnin verran.

Tarjoillaan perunamuusin ja puolukkahillon kera.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 298 grammaa

Jujaka
AineksetMääräEnergiaPHRK
Pekoni (Dulano)13g34kcal2.4g0.4g2.5g0g
Metsästäjän käristys (Kylmänen), annos 100g63g69kcal12.6g0g3.2g0g
Viipaloituja herkkusieniä (Eldorado), annos 115g18g3.7kcal0.3g0.5g0.1g0g
Sipuli (kuorittu)21g5.7kcal0.3g1g0g0.4g
Voi vähäsuolainen 3.2g23kcal0g0g2.6g0g
Soijakastike 3.2g1.9kcal0.2g0.3g0g0g
Keskiolut, 4.5%, annos 333g35g15kcal0.1g1.4g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana313g304kcal31.8g7.2g16.8g0.8g
Valittu annoskoko156g152kcal15.9g3.6g8.4g0.4g
Annoskoko puolitettuna78g76kcal8g1.8g4.2g0.2g
Arvot/100g100g97kcal10.2g2.3g5.4g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=107848