Chili con verdura

Kuullota pilkottua sipulia, valkosipulia ja chiliä hetki paprikan kanssa öljyssä.

Lisää valutetut, huuhdellut pavut, tomaattimurska ja kasvisliemikuutio.

Mausta suolalla, pippurilla sekä ripauksella kanelia ja anna kiehua hiljalleen 10 min. Lisää juustoraaste ja hämmennä kunnes juusto on kokonaan sulanut.

Tarjoa riisin kera.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 245 grammaa

Ottiliana
AineksetMääräEnergiaPHRK
Papu valkoinen, keitetty 27g29kcal2.2g3.7g0.1g1.9g
Ruskea papu suolaliem, Rainbow27g20kcal1.5g3.2g0.1g0g
Paprika keltainen 21g6.4kcal0.2g1.1g0g0.4g
Sipuli 10g2.9kcal0.1g0.5g0g0.2g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl3.2g29kcal0g0g3.2g0g
Valkosipuli 1.3g1.4kcal0.1g0.2g0g0g
Tomaattimurska, Pirkka, 500g53g19kcal0.9g3.7g0.1g0.7g
Kasvisliemikuutio 1.2g3.6kcal0.1g0.2g0.3g0g
Juusto, cheddar 13g53kcal3.3g0g4.4g0g
Chili paprika punainen0.4g0.2kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana313g327kcal16.8g25.2g16.4g6.4g
Valittu annoskoko156g163kcal8.4g12.6g8.2g3.2g
Annoskoko puolitettuna78g82kcal4.2g6.3g4.1g1.6g
Arvot/100g100g105kcal5.4g8.1g5.2g2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=109884