Raparperivaahto

Kiehauta raparperit, sokeri, vesi ja kardemumma, kaneli, vaniljasokeri pehmeäksi soseeksi.

Jäähdytä.

Vatkaa kerma vaahdoksi.

Lisää kermavaahtoon jäähtynyt raparperisose.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 92 grammaa

Kelkiira
AineksetMääräEnergiaPHRK
Raparperi 57g19kcal0.4g3.1g0.1g0.8g
Sokeri 24g98kcal0g24.2g0g0g
Vesi, vesijohtovesi 14g0kcal0g0g0g0g
Kardemumma, jauhettu, annos 5g1.1g3.5kcal0.1g0.7g0.1g0.3g
Kaneli, jauhettu, annos 2g0.6g1.5kcal0g0.5g0g0.3g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g2.3g9kcal0g2.3g0g0g
Kuohukerma,valio,2dl57g194kcal1.1g1.7g19.9g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana312g650kcal3.2g65g40.2g2.8g
Valittu annoskoko156g325kcal1.6g32.5g20.1g1.4g
Annoskoko puolitettuna78g163kcal0.8g16.3g10.1g0.7g
Arvot/100g100g208kcal1g20.8g12.9g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=110891