Karppilihapullat

Sekoita voissa kuullotettu sipuli jauhelihaan.

Lisää kevytkermaviili ja kananmunat.

Mausta suolalla, pippurilla ja Välimeren yrttisekoituksella.

Muotoile lihapulliksi ja kypsennä pullia 200 asteisessa uunissa n. 30 minuuttia.

Annoksesta tulee pellillinen eli n. 30 lihapullaa.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 286 grammaa

Maureen
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha96g159kcal18.1g0g9.6g0g
Voi 2g15kcal0g0g1.7g0g
Sipuli (kuorittu)18g4.8kcal0.2g0.9g0g0.3g
Kermaviili, rasvaa 3,5 % ,vähälaktoosinen 27g18kcal0.9g1.3g1g0g
Kananmuna kuoreton 14g20kcal1.7g0g1.4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana312g430kcal41.8g4.4g27.4g0.6g
Valittu annoskoko156g215kcal20.9g2.2g13.7g0.3g
Annoskoko puolitettuna78g108kcal10.5g1.1g6.9g0.2g
Arvot/100g100g138kcal13.4g1.4g8.8g0.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=111689