Kylmäsavulohikastike pastalle

Paista kylmäsavulohiviipaleita pannulla molemmin puoli niin että muuttuvat vaaleanpunaisiksi, mutta eivät murene.

Nosta syrjään.

Laita pannulle öljyä ja kullota purjo.

Lisää paistetut lohet takaisin pannulle purjon kanssa ja lisää kerma sekä vesi.

Sekoita ja lämmitä miedolla lämmöllä.

Mausta lopuksi sitruunapippurilla ja halutessasi tuoreella tillillä.

Tarjoa pastan esim.

tagliatellan tai tumman spagetin kera.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 151 grammaa

Mammu84
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kylmäsavulohiviipaleet (Chipsters), annos 150g26g50kcal4.9g0g3.4g0g
Ruokakerma 2% (Valio), annos 50g57g31kcal1.8g3.6g1.1g0g
Purjosipuli 35g7.9kcal0.6g0.8g0.1g0.7g
Sitruunapippuri (Santamaria), annos 1g1.7g2.9kcal0.1g0.6g0g0g
Rypsiöljy Kultasula (Ravintoraisio oy), annos 16g2.8g25kcal0g0g2.8g0g
Vesi, vesijohtovesi 35g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana313g234kcal14.8g10g14.8g1.4g
Valittu annoskoko156g117kcal7.4g5g7.4g0.7g
Annoskoko puolitettuna78g58kcal3.7g2.5g3.7g0.4g
Arvot/100g100g75kcal4.7g3.2g4.7g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=113333