Omena-kinkkukeitto

Laita kattilaan rypsiöly lämpenenmään ja kuullota sipuli kuutiot siinä.

Lisää näiden jälkeen kuoritut ja kuutioidut omenat.

Lisää currya oman maun mukaan (n. 3rkl) ja sekoita tasaiseksi.

Lisää joukkoon kalkkunasuikaleet.

Lisää vesi joukkoon ja sinne 2 kanaliemikuutiota.

Sekoita ja anna kiehua hiljalleen.

Anna kiehua hiljalleen n.30min ja lisää joukkoon creme fraiche (myös tavallinen ruokakerma käy), anna lämmetä mutta ei enää kiehua.

Päälle voi koristeeksi laittaa vielä persiljasilppua.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 436 grammaa

Mammu84
AineksetMääräEnergiaPHRK
Omena, ulkomainen, kuorittu 26g12kcal0g2.5g0g0.5g
Sipuli (kuorittu)10g2.7kcal0.1g0.5g0g0.2g
Kanaliemikuutio, Knorr (10g)0.7g1.9kcal0.1g0.1g0.1g0g
Vesi, vesijohtovesi 90g0kcal0g0g0g0g
Rypsiöljy Kultasula (Ravintoraisio oy), annos 16g1.1g10kcal0g0g1.1g0g
Snellmanin kalkkunasuikale 300g22g23kcal5.2g0.2g0.2g0g
Creme fraiche, 8% rasvaa (Arla), annos 100g7.2g7.9kcal0.2g0.5g0.6g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana313g115kcal11.2g7.6g4g1.4g
Valittu annoskoko156g57kcal5.6g3.8g2g0.7g
Annoskoko puolitettuna78g29kcal2.8g1.9g1g0.4g
Arvot/100g100g37kcal3.6g2.4g1.3g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=113342