Outo peltileipä kuituinen

Nonnih! Kaikki sekasin.

Ite käytän sokeria nostatusta nopeuttamaan mutta eihän ole välttämätön.

Nostata jos ehit tai heitä pellille ja kauli pellin kokoiseksi.

Ehkä tarttee hiukan jauhoja/leseitä ettei tartu kaulimeen.

Kaulinnan jälkeenkin voipi vielä nostattaa ja sitten uuniin 250 astetta ja noin puolisen tuntia! Tätä täytyy vähä kattella pohjasta ja välistä miten kypsyy.

Hyvää kuidukasta.

Reseptistä tulee n. 24 annosta ja yksi annos painaa n. 34 grammaa

Pehmo84
AineksetMääräEnergiaPHRK
Fiber husk (1rkl=10g)5.8g0.6kcal0.1g0g0g4.9g
Ruisjauho Pirkka47g142kcal4.5g28.3g0.9g7g
Graham täysjyvävehnäjauho, Myllyn Paras (1dl=65g)25g81kcal3.5g14.6g0.8g3.1g
Vehnälese Sydänystävä 5tl 5g7.7g11kcal1.1g1.1g0.3g3.7g
Palasokeri (Dansukker), annos 2.1g1.2g4.6kcal0g1.2g0g0g
Vesi, vesijohtovesi 68g0kcal0g0g0g0g
Kuivahiiva, annos 11g2.1g7.7kcal1g0.9g0.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana313g492kcal20.4g92.2g4.2g37.4g
Valittu annoskoko156g246kcal10.2g46.1g2.1g18.7g
Annoskoko puolitettuna78g123kcal5.1g23.1g1.1g9.4g
Arvot/100g100g157kcal6.5g29.5g1.3g12g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=116040