Kermainen texmex jauhelihakeitto

Kuullota sipulit öljyssä ja lisää jauheliha.

Mausta jauheliha paprikajauheella, chilillä ja jauhelihamausteella tms.

Lisää kasvikset.

Pyörittele jonkin aikaa, että kasvikset sulavat.

Lisää kerma.

Anna kiehahtaa.

Notkista vedellä halutun paksuiseksi.

Lisää koskenlaskija ja anna hautua miedolla lämmöllä kunnes koskenlaskija on sulanut.

Kannattaa maistella välillä, ettei tule liian tulista.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 264 grammaa

Ren
AineksetMääräEnergiaPHRK
Koskenlaskija voimakas (Valio), annos 100g7.4g21kcal1.4g0g1.6g0g
Kuohukerma,valio,2dl30g101kcal0.6g0.9g10.4g0g
KEITTOJUURES Rainbow pakaste30g7.4kcal0.3g1.4g0.1g0.9g
Valkosipuli 0.9g1kcal0.1g0.1g0g0g
Sipuli (kuorittu)30g8kcal0.4g1.4g0.1g0.5g
Jauheliha, sika-nauta 59g131kcal10.4g0g10.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana313g538kcal26.4g7.6g44.6g2.8g
Valittu annoskoko156g269kcal13.2g3.8g22.3g1.4g
Annoskoko puolitettuna78g134kcal6.6g1.9g11.2g0.7g
Arvot/100g100g172kcal8.4g2.4g14.3g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=117530