Herkkujauhelihapihvit (kuitupitoiset)

Turvota vehnäleseitä ja fiberhuskia n. 1 dl:assa vettä.

Sekoita mukaan jauheliha.

Sekoita hyvin, lisää joukkoon muut ainekset ja maun mukaan esim.

jauhelihamaustetta, suolaa, valkosipulisuolaa.

Paista uunissa sopivan ruskeiksi, n. 10-20 min.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 120 grammaa

Tottuli
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, sika-nauta 122g270kcal21.4g0g20.8g0g
Fiber husk (1rkl=10g)4.9g0.5kcal0.1g0g0g4.2g
Vehnälese Sydänystävä 5tl 5g4.9g6.8kcal0.7g0.7g0.2g2.3g
Smetana, Valio, hyla4.9g19kcal0.1g0.1g2.1g0g
Cuisine, Valkosipuli & yrtit (Creme bonjour), annos 100g7.3g10kcal0.2g0.1g1g0g
Sipulikuutiot rainbow8.1g0.8kcal0.1g0.1g0g0g
Koskenlaskija voimakas (Valio), annos 100g4.1g11kcal0.8g0g0.9g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana313g638kcal46.8g2g50g13g
Valittu annoskoko156g319kcal23.4g1g25g6.5g
Annoskoko puolitettuna78g160kcal11.7g0.5g12.5g3.3g
Arvot/100g100g204kcal15g0.6g16g4.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=117761