Susan banaanikakku

150 g margariinia
1,5 dl sokeria
2 munaa
4-5 dl vehnäjauhoja
2 tl leivinjauhetta
1 tl soodaa
1/2 tl suolaa
1/2 tl neilikkaa
2 tl kanelia
3-4 banaania

1. Vaahdota sokeri ja margariini.

2. Lisää munat yksitellen joukkoon koko ajan hyvin vatkaten.

3. Sekoita kuivat aineet keskenään.

4. Murskaa banaanit haarukalla.

5. Sekoita vaahtoon vuorotellen banaania ja jauhoseosta.

Paista isossa jauhotetussa kakkuvuoassa 170 asteessa n. 50-60 min.
Mausteina voit käyttää myös kanelia ja kardemummaa (jätä pois inkivääri ja neilikka).

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 1124 grammaa

Susanstrand
AineksetMääräEnergiaPHRK
Leivontamargariini (Flora), annos 150g21g140kcal0g0g16.7g0g
Kananmuna kuorineen punnittu19g24kcal2.1g0.1g1.7g0g
Vehnäjauho puolikarkea 45g155kcal4.6g31.6g0.5g1.6g
Leivinjauhe 1.4g2.4kcal0.1g0.5g0g0g
Suola, annos 3g0.7g0kcal0g0g0g0g
Kaneli, oikeat arvot, annos 2g1.4g5.1kcal0g1.1g0g0g
Banaani, keskikokoinen painaa 120g50g42kcal0.6g9.2g0.2g0.9g
Sokeri 18g72kcal0g17.7g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana313g881kcal14.8g120.4g38.2g5g
Valittu annoskoko156g440kcal7.4g60.2g19.1g2.5g
Annoskoko puolitettuna78g220kcal3.7g30.1g9.6g1.3g
Arvot/100g100g282kcal4.7g38.5g12.2g1.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=122406