Sitruunamarengit

Aineet kulhoon ja vatkaa kovaksi vaahdoksi.

Vaahto on valmista, kun kipon voi kääntää ylösalaisin (omalla vastuulla).

Nostele pikkulusikalla pieniä nokareita leivinpaperille ja paista pari tuntia ~100 asteessa.

Reseptistä tulee n. 25 annosta ja yksi annos painaa n. 10 grammaa

Mir
AineksetMääräEnergiaPHRK
Valkuainen (100g)124g52kcal12.1g1.9g0.1g0g
Sokeri 26g107kcal0g26.3g0g0g
Sitruunamehu, laimentamaton6.2g1.3kcal0g0.1g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana313g320kcal24.2g56.6g0.2g0g
Valittu annoskoko156g160kcal12.1g28.3g0.1g0g
Annoskoko puolitettuna78g80kcal6.1g14.2g0.1g0g
Arvot/100g100g102kcal7.7g18.1g0.1g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=123859