Yrjölänpuuro

Suurimoita liotetaan vedessä (2l) noin 8 tuntia, jonka jälkeen systeemi lykätään uuniin (200 C) ja annetaan olla siellä kaksi tuntia.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 266 grammaa

Norway
AineksetMääräEnergiaPHRK
Ohrasuurimo esikypsytetty ja rikottu (Myllyn paras), annos 100g8.8g28kcal1g5.6g0.2g1g
Hirssisuurimo 1dl=80g (keittämätöntä)8.8g31kcal1g6.1g0.3g0.3g
Tattarisuurimo (Makrobios), annos 50g8.8g30kcal1g6.4g0.4g0.5g
Kokojyväpikariisi (Pirkka), annos 100g8.8g31kcal0.7g6.6g0.2g0g
Vesi, vesijohtovesi 118g0kcal0g0g0g0g
Suola, annos 3g0.2g0kcal0g0g0g0g
Oliiviöljy 3.2g28kcal0g0g3.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana312g296kcal7.4g49.4g8.6g3.6g
Valittu annoskoko156g148kcal3.7g24.7g4.3g1.8g
Annoskoko puolitettuna78g74kcal1.9g12.4g2.2g0.9g
Arvot/100g100g95kcal2.4g15.8g2.8g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=126874