Kasvis-juustokeitto

Pilko kasvikset ja anna kiehua liemikuutioiden kanssa kypsäksi.

Lopussa sulata sekaan juusto.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 3369 grammaa

Annemi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peruna, vanha, kuorittu 20g15kcal0.4g3.1g0g0.2g
Porkkana 7.7g2.5kcal0g0.4g0g0.2g
Punasipuli, kuorittu, 100g11g3kcal0.1g0.5g0g0.2g
Kesäkurpitsa24g4.1kcal0.1g0.6g0.1g0.2g
Tomaatti 24g5.4kcal0.1g0.8g0.1g0.3g
Koskenlaskija viherpippurisulatejuusto7.6g21kcal1.4g0g1.7g0g
Kasvisliemikuutio 1.5g4.7kcal0.1g0.2g0.4g0g
Vesi, vesijohtovesi 60g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana312g112kcal4.4g11.2g4.6g2.2g
Valittu annoskoko156g56kcal2.2g5.6g2.3g1.1g
Annoskoko puolitettuna78g28kcal1.1g2.8g1.2g0.6g
Arvot/100g100g36kcal1.4g3.6g1.5g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=128020